Nieuwe display’s Stinger te vinden in bij de Car Audio dealers.

Sinds kort heeft Optisound zijn dealers voorzien van Stinger Display’s waar de vele producten van Stinger Electronics bewonderd kunnen worden.

Stinger Electronics is de langst bestaande leverancier (fabrikant) van Car Audio accessoires.

Daarom leek het ons mooi hier een stukje aan te wijden.

stinger-logo-special

 

Stinger Electronics.

Met vele stoorbronnen is het in de car audio belangrijk goede kwaliteit kabels te nemen, met name de RCA kabels zijn gevoelig voor het oppikken van storingen en zullen hierdoor nare bijgeluiden in de speakers horen.

Stinger RCA kabels komen met een meervoudige afscherming die ervoor zorgt ervoor dat de kabel geen storingsbronnen op kan pikken van buitenaf.

Varierend van de betaalbare 1000 serie tot de 9000 serie zodat voor elk budget en install een geschikte kabel te vinden is.

Stinger 9000 series.

In de RCA kabels 9000 serie loopt er zelfs vanaf de headunit een extra setje aders om de overige aders mee die aan de headunit kant aangesloten zijn in de connector.

Maar in de connector die in de versterker of DSP gestoken dient te worden is deze niet aangesloten.
Dit klinkt heel vreemd maar eigenlijk is hier heel goed over nagedacht.

Deze extra set aders kan eigenlijk als lokeend gezien worden, mocht deze set namelijk toch nog een storingsbron oppikken komt deze niet de versterker/DSP in en zal deze de onderliggende aders waar wel signaal doorheen loopt beschermen.

insightslide_interconnects_9000_series

Voedingskabels.

stinger-4000-series-power-kit

Samen met de voedingskabels (100% Koper) en complete kabel pakketten heeft Stinger dus alles wat een inbouwspecialist nodig heeft.

Demping.

Een ondergeschoven kindje in veel audio installs is en blijft toch het puntje demping.

Eenmaal aangebracht zie je er niks meer van en veel auto’s zijn fabrieksaf al gedempt zou je denken.

stinger-demping-2

Toch is het dempen van een auto(deur) een relatief goedkope manier om een (vaak zelfs oem) install beter te laten klinken en ook nare buitengeluiden buiten te houden..

Zoals we al vertelden heeft Stinger sinds kort bij de audio dealers in de Benelux speciale displays heeft staan waaraan diverse dempingsproducten hangen.

Zie je door de bomen het bos niet meer wat demping betreft, wij zijn ervan overtuigd dat jouw locale car audio dealer hier alles over kan vertellen wat er nodig is om jouw auto goed gedempt te krijgen.

Deze dealer en tevens inbouwspecialist heeft jouw type wagen waarschijnlijk al eens eerder onder handen gehad en weet dus uit ervaring waar het nodig kan zijn en welk product je hier het beste voor kan gebruiken.

Kijk voor meer info over Stinger Electronics producten op de website. http://stingerelectronics.com/

Optisound.

Voor meer info over producten van Stinger Electronics kun je contact opnemen met Optisound.

Optisound.
Anholtseweg 48A
7091 HB Dinxperlo
Tel: 0031 (0)315-257333
www.optisound.nl

Reacties:

reacties.

Translate »