Scores dB-Contest Automat Meeting met Amazing Tuning 4 All online.

automat

 

 

Ook dit evenement is weer achter de rug.

En we hadden weer stralend weer…….

Ja echt stralend, en soms kwam het zelfs met bakken uit de lucht.

automat regen

Gelukkig weerhield dit de mensen niet om te komen en daarom was het als nog erg druk en gezellig.

Zelfs zo druk dat de rij van onze dB-Contest waar we bijna 50 deelnemers aan de meter hebben mogen hangen en er vele nog terug kwamen voor een hermeting voor een ware opstopping zorgde. (Sorry mensen)

Gelukkig was het de grootste tijd van de dag wel droog en konden we zo nu en dan zelfs een zonnetje tussen de wolken spotten.

De scores logen er ook niet om en we hadden zelfs een uitschieter boven de 160dB.

Maar ook nog een zeer mooie score van 156.1dB in de No Wall klasse welke steeds populairder lijkt te worden.

Eigenlijk werd in elke klasse erg goed gescoord en zoals ik al zei kwamen er deelnemers regelmatig terug voor een hermeting waar we nooit echt een probleem van maken maar zelfs aanmoedigen.

De scores staan weer online op de nieuwe pagina van de dB-Contest en ook zijn alle scores weer gekoppeld aan de geregistreerde deelnemers.

Wil jij nu ook graag jezelf registreren kan dat via de registratiepagina, hierna krijg je een mooi overzicht met al jouw scores en waar je geweest bent.

Ook is het daar mogelijk je aan te melden voor de dB-Contest mailing, deze zal puur gebruikt worden om je op de hoogte te houden van komende events en dB-Contest updates.

Wij willen Automat Den Bosch bedanken voor het beschikbaar stellen van het terrein en Amazing Tuning 4 All voor het weer in goede banen leiden van dit prachtige event. (Wij begrepen van ze dat er ruim 400 auto’s op het terrein waren)

https://www.facebook.com/AmazingTuning4All/?fref=ts

 

Scores.

De scores staan ondertussen online.

http://db-contest.com/nl/competitions/competition/18

 

Reacties:

reacties.

Translate »