Phoenix Gold introduceert nieuwe RX2 serie versterkers.

Phoenix Gold is begonnen met de lancering van de RX2-serie, te beginnen met drie nieuwe monoblock-versterkers.

De RX2 monoblok versterkers zorgen voor vermogen met efficiëntie voor uw subwoofers, voor hoogwaardige prestaties tegen een prijs die ruim binnen bereik is van alle audioliefhebbers.

Kevin Kuenzie, Senior Product Manager bij Phoenix Gold, wijst op het ontwikkelingsproces van deze lijn, inclusief de samenwerking met belangrijke klanten: “Onze eerste prioriteit was het inzicht krijgen in de prestatie- en prijsvereisten van onze klanten voor de hedendaagse agressieve winkelomgeving. Het resultaat is dat we met trots kunnen zeggen dat RX2-versterkers betere prestaties leveren, een kleinere voetafdruk hebben op onze belangrijkste modellen, evenals frisse nieuwe cosmetica die in elke installatie werken. ”
Ontwerp:

Het circuitontwerp van de onlangs opnieuw ontworpen RX2 monoblock-versterkers verhoogt het vermogen terwijl het formaat afneemt.
Deze versterkers zijn voorzien van robuuste voedingen, grote directe voedings en luidsprekeraansluitingen, hoogwaardige ingangen voor OEM-integratie, heavy-duty heatsinks en een externe bassregelaar is inbegrepen.
Gebouwd met de betrouwbaarheid waar Phoenix Gold om bekend staat, een draaibare badge voor veelzijdigheid van de installatie, ze zijn gebonden aan het verankeren van de stijl van elke autoradioinstallatie terwijl ze een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding bieden.

Specs;

RX2 1000.1 1000 Watt Class D Monoblock

500w x 1 @ 4 Ohm
650w x 1 @ 2 Ohm
1000w x 1 @ 1 Ohm

RX2 500.1 500 Watt Class D Monoblock

350w x 1 @ 4 Ohm
500w x 1 @ 2 Ohm

RX2 250.1 250 Watt Class A/B Monoblock

150w x 1 @ 4 Ohm
250w x 1 @ 2 Ohm

De Phoenix Gold RX2 Series versterkers zouden eind Juni begin Juli 2018 bij de maxxcount.de dealers moeten liggen.

maxxcount.de

Voor meer info over producten van maxxcount.de kun je kijken op de site www.maxxcount.de

 

Reacties:

reacties.

Translate »