Nieuw van Stinger: ROADKILL FAST RINGS

Nieuw van Stinger: ROADKILL FAST RINGS


Stinger komt met een nieuwe lijn met luidsprekerverbeteringskits in de RoadKill lijn.
De vier nieuwe RoadKill Fast Rings, RKFR5, RKFR6, RKFR5768 en RKFR69, bieden 3 gepatenteerde laser gesneden ringen met een sterke zelfklevende achterkant voor eenvoudige installatie en stay-in-place-pasvorm, terwijl de prestaties van elke aftermarket-luidspreker installatie kan worden verbeterd.

“We zijn verheugd om samen te werken met het Stinger-team om Fast Rings onder het merk RoadKill aan te bieden. Deze samenwerking zal Fast Rings voor Stinger-dealers wereldwijd uitbreiden, waardoor onze gepatenteerde Fast Rings kunnen worden gecombineerd met de uitzonderlijke RoadKill geluiddempende producten, “legt Ben Larson uit, eigenaar en uitvinder van Fast Rings Inc.”

Het merk Stinger stond al tientallen jaren aan de top van de audio-industrie, en de kracht, waarde en kwaliteit die de naam met zich meebrengt, zal Fast Rings naar een hoger niveau tillen. ”

Het driedelige schuimring luidsprekerverbeteringssysteem lost het probleem op van akoestische koppeling van aftermarketluidsprekers  met fabrieksluidsprekeropeningen.

De binnenste ring zorgt voor de eerste verdedigingslinie tegen verkeerde geluidsgolven aan de achterkant van het deurpaneel van het voertuig
De middelste ring, ook wel de pakking genoemd, wordt rond de buitenste ring van de luidspreker geplaatst om een ​​direct kanaal door de fabrieksluidsprekeropeningen van het voertuig te bieden en beperkt turbulente geluidsgolven.

Ten slotte zorgt de buitenring, het afstandsstuk, voor een verbinding tussen de binnenste deurhuid en de luidspreker van het voertuig, waardoor een luchtdichte afsluiting wordt gegarandeerd.

Samen zorgen de 3 delen van de RoadKill Fast Rings-kit voor een betere luidsprekerklank, verbetert de projectie van de audio in de cabine van de auto en vermindert ongewenste reflecties aan de achterzijde die het geluid kunnen verslechteren.

Voordelen:

 • Verminderd paneelvibratie
 • Verhoogd de mid-bass respons
 • Verbeterde efficiëntie van de audio-uitvoer
 • Minimaliseert destructieve golfinterferentie
 • Helpt bij het voorkomen van golfonderbreking aan de voor- en achterzijde
 • Eenvoudige installatie met peel en plakken
 • Maximaliseer de prestaties voor luidspreker installatiesRKFR5 past op 5 “en 5.25” luidsprekers
  RKFR6 past op 6 “en 6,5” luidsprekers
  RKFR5768 past op 5×7 “& 6×8” -luidsprekers
  RKFR69 past op 6×9 “-luidsprekers

 

maxxcount.de

Voor meer info over producten van maxxcount.de kun je kijken op de site www.maxxcount.de

 

Reacties:

reacties.

Translate »