Nieuw, Morel Performance Series versterkers.

Innovatie staat centraal in elk Morel-product.

De nieuwe Morel Performance Series (MPS) versterkers werden ontwikkeld met dezelfde passie en productfilosofie die Morel de afgelopen 42 jaar heeft geleid.

Het R&D-team van het bedrijf heeft hard aan de MPS-serie gewerkt zodat ze een fijne balans bieden van gebouwd kwaliteit, prestaties en betaalbaarheid.

Als fabrikant van high-fidelity-luidsprekers herkent Morel grondig hoe slecht ontworpen versterkers en elektronica het prestatiepotentieel van een luidsprekersysteem kunnen verstoren.

Met dit in het achterhoofd was de engineering richtlijn voor de MPS versterkers eenvoudig, produceer een reeks versterkers uitzonderlijk muzikaal en dynamisch, met een schone, ongekleurde kracht die luidsprekers tot hun volle potentieel kan leiden.

 

Accurate Design en High Level Components.

Om te voldoen aan de sonische eisen van het R&D-team, worden de juiste audio-componenten gebruikt om de prestaties op het hoogste niveau te waarborgen.

  • De MPS bevat een volledig gebalanceerde differentiële ingang die superieure noise rejection biedt en kan maximaal 20 volt signaalinvoer aan, waardoor zelfs het OEM luidsprekerniveau signaal via de RCA-aansluitingen kan worden gebruikt.
  • High-confidence Texas Instruments OP-AMPS en ultra-lage tolerantie-oppervlaktestanddelen houden de integriteit van het audiosignaal zo puur mogelijk.
  • Bescherming en thermisch beheer wordt beheerd via een onboard microprocessor, waardoor de Morel ingenieurs de versterker hebben kunnen ontwerpen zonder dat er interne zekeringen nodig zijn die de stroomtoevoer kunnen belemmeren.

 

Installatie eenvoud is een topprioriteit.

Met de installateurs in het achterhoofd bieden de nieuwe Morel versterkers een uniek installatievriendelijk design.

Elk model maakt gebruik van een enkelzijdig circuit layout met alle aansluitingen aan een kant van de versterker, waardoor de installatie eenvoudig en clean is.

Preamp tuning en instellingen zijn discreet verborgen onder een verwijderbaar paneel bovenaan de versterker.

 

Elke versterker is ook ontworpen om met de OEM-audiosystemen direct via de RCA-ingang te integreren via een connector, en auto turn on via signaalwaarneming of DC-uitschakelingsfuncties die gewoonlijk in veel duurdere versterkers worden gevonden.

Mono, 4 en 5 kanaals.

De keuze uit mono-, vierkanaal- en vijfkanaalversterkerconfiguraties zorgt ervoor dat de MPS-versterkers bijna elk geluidssysteemontwerp zullen bedekken.

Morel levert ook een garantie van twee jaar op de MPS versterkers wanneer deze door een erkende Morel dealer wordt geïnstalleerd.

Morel Car Hifi.

morel-logo

Audio Upgrades

Paardemaat 21E
7942KA Meppel
Nederland

+31 (0)522 – 74 52 99

info@morelcarhifi.nl

https://www.morelcarhifi.nl/

 

 

 

Reacties:

reacties.

Translate »