Morel wint de CTA 2018 Innovations-prijs met de nieuwe Virtus Nano Integra 602 Carbon

Morel wint de CTA 2018 Innovations-prijs met de nieuwe Virtus Nano Integra 602 Carbon!

Een ultraslanke high-fidelity point-source luidspreker (patent aangevraagd) wat een echte hoogstandje is van innovatieve engineering, waardoor Hi-Fi geluidsweergave mogelijk is van een luidspreker die slechts 17 mm diep is.

“In de hedendaagse auto’s is de ruimte schaars en het integreren van een hoogwaardig luidsprekersysteem kan zeer uitdagend zijn, soms onmogelijk.

We zijn ons hiervan bewust en hebben besloten de uitdaging aan te gaan, “zegt Oren Mordechai, CEO en hoofd van R & D. “We hebben een high-fidelity point-source luidsprekeroplossing ontwikkeld die audio-installatie in beperkte ruimtes een eenvoudige taak maakt.” Zegt hij.

Met slechts een inbouwdiepte van 17mm is de Virtus Nano Integra 602 de ondiepste 6,5-inch speaker ooit gemaakt voor de car audio. “Om ons doel te bereiken, heeft Morel een compleet nieuwe luidsprekerarchitectuur ontwikkeld, terwijl we de belangrijkste technologische kenmerken hebben geïntegreerd die we in de loop van de jaren hebben ontwikkeld.” aldus Mordechai.

 

Het Virtus Nano Integra 602-systeem is ontworpen om buitengewoon goed te presteren in de problematische akoestische kamer van een auto en binnen de beperkte ruimte en off-axis plaatsing die vaak aan de installateur wordt opgedrongen.

Het ontwerp maakt gebruik van de vakmanschap en engineeringtechnologie van Morel, waarbij een aantal van de beroemde eigenschappen van Morel worden gebruikt, samen met enkele nieuwe.

De nieuwe Z.P.I (Zero Point Integra), dual-motor-aandrijftechnologie waarvoor patent is aangevraagd, combineert een fase-uitgelijnde tweeter in het midden van de woofer voor een natuurlijke geluidsweergave en een betere toonbalans binnen het hoorbare frequentiebereik.

De convex gevormde conus “Grand-dome” gemaakt van sterk gedempte sandwich-hybride koolstofvezel biedt een brede verspreiding en uitstekende responseigenschappen op en naast de as.

De externe voicecoil (EVC ™) motor van de woofer is voorzien van een zeer efficiënt neodymium magnetisch systeem en een spreekspoel met een diameter van 2,1 inch voor een hoge vermogensbehandeling en lineaire beweging voor een superieure resolutie voor andere ontwerpen.

Daarnaast is er een geheel nieuwe handgemaakte 1.1 “Acuflex ™ zachte dome-tweeter ontwikkeld om een ​​vloeiende, natuurlijke geluidssignatuur voor het hele systeem af te leveren.

De akoestische eigenschappen van de Virtus Nano Integra, gekoppeld aan de geringe afmetingen, maken het voor installateurs eenvoudiger om een ​​onderdeelsysteem in elke auto retro-fit te maken zonder de prestaties te schaden.

Deze high-fidelity car audio belooft een memorabele muzikale ervaring.

 

Contact.

Audio Upgrades

Paardemaat 21E
7942KA Meppel
Nederland

+31 (0)522 – 74 52 99

info@morelcarhifi.nl

https://www.morelcarhifi.nl/

Reacties:

reacties.

Translate »