KENWOOD DNX7150DAB, EISA 2015-2016 Winnaar.

Winnaar van de EISA Europese ‘Beste Product’ van het Jaar.
In-Car Head Unit Award 2015-2016 KENWOOD ‘DNX7150DAB

De EISA (European Imaging and Sound Association) Awards zijn binnen de elektronica wereld als wat de Oscarwinnaar voor de filmwereld zijn.

JVCKenwood mag er dan best trots op zijn dat de EISA de ‘DNX7150DAB,’ heeft verkozen tot ‘Beste Product van het Jaar 2015-2016’ in de categorie ‘In-Car Head Unit’

KENWOOD ‘DNX7150DAB’
De DNX7150DAB is uitgerust met een 7-inch WVGA touch panel en de navigatie-unit ontwikkeld door Garmin Ltd, die bekend staat als een toonaangevend in navigatie toepassingen.

Daarnaast ondersteunt de DNX ook allerlei audioformaten om muziek van CD’s / DVD’s / USB en SD af te spelen, doormiddel van Bluetooth®, kan er natuurlijk veilig gebeld worden, maar ook muziek en video af gespelen worden vanaf een iPod® / iPhone® of Android apparaat.

Met de ingebouwde HDMI / MHL® aansluiting kan de smartphone / tablet bediend worden zonder dat u deze in uw handen heeft.

Natuurlijk heeft de DNX een DAB+ tuner die u laat genieten van digitale radio-uitzendingen in heel Europa.

Om ervoor te zorgen dat uw kaarten up-to-date blijven bied Kenwood uw 3 jaar gratis kaartupdate en 2 jaar INRIX TRAFFIC aan.

Redenen voor het winnen (Uittreksel uit EISA Reacties)

De Kenwood DNX7150DAB is simpelweg de meest complete head-unit in de markt van vandaag.

Niet alleen verfraait de DNX72150DAB het dashboard met een Europees navigatiesysteem, maar beschikt het ook over een uitstekende smartphone-connectiviteit, Bluetooth voor audio streaming en hands-free bellen, digitale en analoge radio, DVD-weergave, USB, SD, HDMI en compatibiliteit en een zeer uitgebreid pakket aan audio- en video-formaten – waaronder FLAC en MKV – deze zorgen voor een hoge kwaliteit AV-prestaties.

Ondanks alle mogelijkheden heeft de bediening hier niet onder geleden, deze is nauwkeurig en intuïtief.

Dankzij de 2DIN behuizing, past de DNX in de meeste huidige auto’s.http://www.kenwood.nl/

Reacties:

reacties.

Translate »