Installer Battle 4.0 Team 1 Techno Team Peugeot 206

Het Techno Team bestaande uit de meesterbouwers van JM carhifi ( Rotterdam ) en LeCar Automotive ( Ridderkerk ) kregen de Peugeot 206 toegewezen.
De 1 DIN plek werd iets groter gemaakt om de dubbeldin Pioneer headunit te kunnen huisvesten.
Hiervoor werd een Pioneer AVH-X3600DAB gebruikt.
Veel delen werden ter plekke geflockt, waarbij men besloot steeds meer delen te flocken.
Resultaat is een prachtig afgewerkte install welke ook nog eens voorzien werd van de nodige maar niet te aanwezige verlichting.

Wij zeggen de heren petje af en dikke pluim voor deze prachtige install.

http://www.lecar.nl/
http://www.jmcarhifi.nl/

Gebruikte componenten.

Headunit: Pioneer AVH-X3600DAB
Frontspeakers: Rockford Fosgate R165-S
Subs: Rockford Fosgate R2SD4-12 2x
Versterker front: Rockford Fosgate R300x4
Versterker Subs: Rockford Fosgate R1200-1D
Bekabeling: Dietz.

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

Reacties:

reacties.

2 reacties

  • Ruud on 17 oktober 2014 at 22:57

  Ik heb later meegekregen dat dit team buiten de prijzen was gevallen omdat ze een tijdstraf hadden gekregen; helemaal van de zotte! Ik weet niet wie de regels had opgesteld , maar die snapt er niet veel van. Tuurlijk moet er een soort van competitie bestaan , maar dit kan nooit zo van invloed zijn dat het team met het mooiste resultaat geen beloning krijgt voor wat ze hebben afgeleverd. Het publiek wil uiteindelijk toch gewoon dat de beste wint , of niet? Ik hoop dat de regels aangepast worden voor volgend jaar , anders zou het zo kunnen zijn dat de meest professionele vakmannen verstek laten gaan in de toekomst. En dan heb je uiteindelijk alleen maar verliezers.
  Ruud Kraaijeveld

  • Gerrit Jan on 18 oktober 2014 at 00:00

  Hallo Ruud,

  Het klopt inderdaad dat dit team strafpunten heeft ontvangen, dit vanwege het feit dat zowel de install niet vroegtijdig klaar was, als ook een werkplek welke volgens het voor de eindtijd van de battle conform het reglement niet was opgeruimd.

  Het reglement wordt al sinds het begin van de AIB gebruikt en is in de loop van de jaren reeds enkele keren aangepast. Na aanleiding van editie 2014 zal er bij evaluatie ook zeer zeker gesproken gaan worden over het niet vroegtijdig klaar zijn en hoe hier in de toekomst mee om te gaan qua jurering.

  Graag wil ik langs deze weg ook mededelen dat ALLE teams ruimschoots voor het evenement het reglement hebben ontvangen en hierdoor niet kunnen terug vallen in het excuus dat men niet op de hoogte was van de start en eind tijden.

  Er is gejureerd volgens het reglement en hierdoor is uiteindelijk een volgens het reglement, terechte winnaar naar voren gekomen.

  Met vriendelijke groet,

  Gerrit Jan Hakkers

Reacties zijn uitgeschakeld.

Translate »