Gladen Audio ook in 2018 op sponsorlijst Car Audio for Beginners en dB-Contest.

Hierbij mogen wij ook trots bekend maken dat ook wij namens Hifimotive het door hun gevoerde merk Gladen Audio weer op onze sponsorlijst mogen vermelden.

Gladen Audio vind zijn oorsprong in het Duits/Italiaanse merk Audio System.
Mede-eigenaar van Audio System, Henning Gladen, registreerde zijn achternaam wereldwijd als merknaam en scheidde zich van Audio System.
Na twee jaar intensief ontwikkelen ging Gladen de markt op met een brede lijn sterk verbeterde producten en vestigde zo in korte tijd wereldwijd een naam in de Car Audio industrie.

Gladen Aerospace
Mede dankzij de intensieve samenwerking met het Italiaanse Mosconi beschikt men inmiddels over een brede lijn hoogwaardige en innovatieve audio producten, getuige ook de diverse EISA Awards, dB Drag records en EMMA titels wereldwijd.
En ondanks dat de kwaliteit bij Gladen een sprong voorwaarts heeft gedaan is de ijzersterke prijs-kwaliteit verhouding gebleven.
Veel waar voor je geld dus!

Gladen_WR

Benelux importeur HifiMotive staat garant voor de service en support.
Of het nu gaat om kistontwerpen, hulp bij het samenstellen van de installatie of het afstellen van een DSP, bij HifiMotive staat men achter hun product.
Om dit statement kracht bij te zetten geeft men standaard 3 jaar fabrieksgarantie op alle Gladen producten.

Gladen_garantie

 

Hifimotive.

Distributeur Hifimotive kennen wij natuurlijk niet alleen niet alleen van Gladen maar ook van diverse andere topmerken als Alpine, Audison, Silent Coat, Hertz, GermanMAESTRO en AL Priority laserdetect systemen.

Met de technische dienst die Hifimotive zelf in huis heeft en een grote productkennis weten zij elke vraag deskundig te beantwoorden.

Kijk voor meer informatie, of een dealer in je regio op www.hifimotive.nl of like HifiMotive op Facebook: https://www.facebook.com/HifiMotive

Wanroijseweg 32a
5451 HA Mill
Tel: (+31)0485-576958

Fax: (+31)0485-578619

Reacties:

reacties.

Translate »