DD Audio US build subwoofers

Online samenstellen en gebouwd op bestelling…

Waar staat DD Audio nu echt bij uitstek om bekend? Juist, datgene waar hun legacy allemaal mee begonnen is ruim 30 jaar geleden:
USA designed and build subwoofers!

Sinds deze maand heeft importeur Magma Products de hele uitgebreide reeks US build subwoofers online toegevoegd incl al hun mogelijke custom opties om uw subwoofer geheel naar uw maatstaven samen te stellen.

Binnen de US build subwoofers kennen we 3 productlijnen met ieder hun eigen modellen.
We stellen u graag voor aan deze 3 lijnen en hun kenmerken:

HiDef Tuned Subwoofers:

De in de US gebouwde, HiDef Tuned-subwoofers hebben een ophanging die de perfecte mix van controle en efficiëntie biedt, ontworpen voor systemen waar natuurgetrouw centraal staat en waar het dagelijkse luisteren voornamelijk binnen de auto wordt gedaan.
HiDef Tuned subs spelen snel, nauwkeurig en laag.
Ze werken perfect met het DD Box-systeem en dankzij hun geoptimaliseerde afstelling van de ophanging werken ze ook uitstekend in gesloten behuizingen.

POWER Tuned Subwoofers:

Deze in de US gebouwde, Power Tuned-subwoofers zijn ontworpen om prestatie limieten te verleggen en toch een hoog niveau van controle te behouden.
Power Tuned subs hebben extra mechanische en elektrische demping om de ontberingen van waanzinnige laag passages aan te kunnen bij dagelijks gebruik met een hoog vermogen.
Power Tuned-subs zijn bedoeld om niet alleen in de auto te worden gehoord, maar ook in de straat … een heel eind verderop in de straat!

Z Series Subwoofers:

 

De Z-serie is het resultaat van Digital Design’s voortdurende studie op het gebied van subwoofer wereldoverheersing.
Het Z-project vertegenwoordigt het hoogtepunt van DD’s ultieme technische doel, namelijk het verleggen van de grenzen van geleverde energie door gebruik te maken van hoogwaardige composiettechnologieën.
De Z-serie neemt zijn plaats in als het vlaggenschip van de DD-sublijn door de hoogste motorsterkte, het grootste koelvermogen van de spreekspoel, de meest oversized ontwerp kenmerken en niet te vergeten “True To The Source” geluidsweergave. VerbaZingwekkend!

Alle modellen binnen deze reeks kunnen zoals u van DD Audio verwacht, geheel naar eigen specificaties worden samengesteld.
Zo kunt u zelf kiezen of u de bekende SuperCharged optie in uw subwoofer wilt laten opnemen, waarmee een custom neodymium shorting ring met tegengestelde polariteit op een aangepast pole piece in de motor wordt geplaatst, wat het “flux katapult” effect creëert en hoeveelheid energie voor dezelfde motor verhoogd.

Maar ook de optie om uw ophanging zwaarder te laten uitvoeren dan normaal, is nu gewoon te selecteren bij het bestellen. Door de ophanging van een subwoofer stugger te laten uitvoeren, kan men meer vermogen in de woofer sturen alvorens de mechanische limieten te bereiken.
Het spreekt dan ook voor zich dat deze optie vooral gekozen wordt door een heel specifieke doelgroep met onder andere SPL wedstrijd deelnemers.

Vraag bij de Digital Designs dealer voor alle mogelijkheden en opties voor de DD Z series.

https://magma-products.nl/categorie/877-dd-audio

Magma Products.

Magma_Logo_DEF
Molenheidseweg 10a
5451 HD Mill
Telefoon : 0031 (0) 485471314
http://www.magma-products.nl

Reacties:

reacties.

Translate »