BLAM “Driven by Passion” High End Audio.

Magma Products brengt met het Franse merk BLAM (Bonneville Laboratory Acoustic Musical) een nieuw High End Audio naar Nederland.

BLAM.

 

Guy Bonneville is de man achter BLAM (Bonneville Laboratory Acoustic Musical).
Guy zal voor vele geen onbekende zijn, met 25 jaar ervaring als drijvende kracht achter Focal / JMlab.
Met al deze kennis en passie heeft hij met een eigen team engineers het merk BLAM opgericht en ze doen met recht de titel “drive by passion” eer aan.
BLAM werkt volgens hun eigen recept, wat ze ook wel “French Sound” noemen. Het gaat om de subtiele balans tussen accurate middentonen, waarmee de emotie van een stem bewaard blijft, en een wijd dynamisch bereik om subtiele nuances weer te geven welke de muziek tot leven brengen.
Al zeker een maand heeft Magma Products een uitgebreide selectie producten liggen, we hebben dit bewust redelijk stil gehouden aldus Magma.
Die tijd is namelijk gebruikt om met een hoge standaard te testen of het materiaal aan de geschetste verwachtingen voldoet en of het een uniek deel van de markt kan beïnvloeden.
Hiervoor hebben we met het hele team vele uren geluisterd en setups getest en reeds een enkele relatie blind hun oordeel laten geven. Verrassend daarbij was, dat het niemand is gelukt de sets op de juiste prijs te schatten, men zat er steevast ruim boven.
Regelmatig werd een gedetailleerde, krachtige sound omschreven, welke te danken is aan de hoge efficiëntie en lage impedantie. Hiermee zijn de sets uitermate geschikt voor echte sound quality upgrades, zelfs wanneer alleen de speaker wordt vervangen.

Wij zullen binnenkort zelf deze luistersessie mogen ervaren en natuurlijk onze bevindingen delen met jullie.

Blam
De product range door BLAM als nieuw merk is verbluffend.

Vanaf de echte instap prijsklasse tot zeer exclusieve duurdere set presteert alles boven verwachting.

Daarbij hebben ze een van de compactste versterkers op markt met meer dan genoeg power voor hun SQ gerichte subwoofers, zelfs middels high input.

Blam-amp

 

Volgens Magma zal vanaf begin juni 2015 BLAM te leveren zijn bij de dealers.

 

BLAM is nog niet toegevoegd aan de product sectie op de Magma website, en voor advies raden wij iedereen aan contact op te nemen met een Magma vertegenwoordiger of onze binnendienst voor meer informatie.
Iedereen in ons bedrijf heeft ervaring met de producten en kan u dus precies uitleggen wat we in handen hebben.

Blam

 

 

Magma-products
Molenheidseweg 10a
5451 HD Mill
Telefoon :  0031 (0) 485471314

http://www.magma-products.nl/

Reacties:

reacties.

Translate »