Autorai 2015.

Binnenkort is er weer de Autorai.

Naast alle nieuwe modellen, klassieke modellen is er ook aandacht voor In Car Entertainment.

Car Audio for Beginners is aanwezig op de persdag om zo alvast een sneak peak te showen van wat er allemaal te wachten staat.

Kijk ook op https://www.caraudioforbeginners.nl/event/autorai-2015/

En natuurlijk www.autorai.nlAutorai

AutoRAI, het grootste auto-evenement van Nederland

Van 17 t/m 26 april 2015 staat de AutoRAI weer op agenda, het grootste auto-evenement van Nederland. Wegdromen bij exclusieve modellen, proefzitten in je volgende auto, je laten meevoeren naar de toekomst door concept cars en zelf de limieten van je vierwieler testen; op de AutoRAI kan het allemaal. Met een compleet overzicht van primeurs, speciale uitvoeringen, supercars en klassiekers biedt AutoRAI voor ieder wat wils. Speciale aandacht is er voor design, inclusief designiconen uit heden en verleden.

image

Testritten in het Buitenpark

Op het buitenterrein van Amsterdam RAI is van alles te zien en te beleven! Leer bijvoorbeeld je auto controleren op de slipbaan, maak innovatieve testritten op het verkeersplein van de toekomst, probeer op het Aktieplein het 180 graden inparkeren of ga met iemand anders de uitdaging aan een dubbeldekker te besturen. De persoon onderin geeft gast en remt en bovendien wordt er gestuurd!

image

Impressie Buitenpark »

Terug in de tijd bij AutoRAI Klassiek

Haal je hart op bij AutoRAI Klasiek. Bekijk de mooiste designiconen uit de jaren 1900 – 1940, ’50, ’60, ’70, ’80 en ’90. Wat dacht je van de de Volkswagen Kever (1950), Jaguar mark 2 (1959), BMW 1500 (1963), Opel Manta (1970), Audi Quattro (1980), Porsche Boxter (1996) en nog veel meer prachtige exemplaren! Ook staan er verschillende voertuigen van de Rijkspolitie van vroeger en brengt het Louwman Museum o.a. de Ferrari van ZKH Prins Bernhard der Nederlanden mee.

Racehal voor de snelheidsduivels

Met een supercar vol gas scheuren in een hal van Amsterdam RAI en driftend de bocht door? Ook dat kan op AutoRAI 2015! Neem plaats naast de beste coureurs en ervaar een lekker stukje gummen! Let op: de Racehal is op zondag 26 april gesloten.

image

Bouw mee in de ‘Discovery Garage’

Altijd al zelf een auto willen bouwen? In de Discovery Garage gebeurt dit live! Daarnaast strijden in de Motorblok Battle Arena bezoekers van AutoRAI tegen elkaar om zo snel mogelijk een motorblok in elkaar te zetten.

Waarom je de AutoRAI niet mag missen.

image
Waarom een bezoek aan de AutoRAI een droom is van iedere autoliefhebber:
Ca. 140 exposanten tonen een compleet aanbod aan automerken
Oogstrelende primeurs, concept cars en verrassende innovaties
De mooiste designklassiekers uit heden en verleden
Spectaculaire live demo’s, proefrijden in verschillende modellen en natuurlijk is er de racehal voor de echte snelheidsduivels
Uiteraard is er ook voor de allerkleinste autofans genoeg te zien en te beleven! Kortom, het perfecte dagje uit voor jong en oud!

“Naast een compleet overzicht van automerken, innovaties, accessoires en exclusieve auto’s is er een hal vol met klassiekers, een racehal, een kinderpaviljoen en een voorterrein met innovatieve auto’s, proefritmogelijkheden en autoveiligheid. Veel te zien en te doen”

image

 

Toegangsprijzen

 

      Aan de kassa:

€ 18,00

  • Online (via de website): € 14,50
  • Kinderen t/m 14 jaar: gratis
  • Groepen (vanaf 20 personen): € 12,50
  • Exclusive Preview (16 april): € 85,00 (excl. parkeren).

Reacties:

reacties.

Translate »