Audison SR, klein formaat versterkers

 

 

Audison_ADT

Het Audison-ontwerpteam, met het hoofdkantoor in de Potenza Picena (Italië), heeft veel tijd besteed aan het plannen en perfectioneren van de nieuwe SR-lijn, waarbij het ten volle profiteerde van de functies waarmee de meest recente versterkers die vandaag beschikbaar zijn, zijn uitgerust.
Na talloze luistertests in een dubbelblinde configuratie bij een aanzienlijk aantal professionals en enthousiastelingen besloot het R & D-team om een ​​nieuwe D-klasse technologie genaamd ADT (Audison D-Class Technology) voor het hele assortiment toe te passen wat het mogelijk maakte om het formaat van de versterkers aanzienlijk te verkleinen waardoor de audioprestaties die kenmerkend zijn voor elk Audison-project volledig behouden blijven.

RANDLOOS ONTWERP
Wat het elektronica-ontwerp betreft, heeft het Audison-stijlcentrum voor elk esthetisch en functioneel detail gezorgd en een compacte versterker gemaakt van geëxtrudeerd aluminium met afgeronde hoeken die de installatie van het product in nauwe ruimtes vergemakkelijken.
Dankzij de royale koellichamen aan de twee korte zijden van de versterkers zijn interne koelventilatoren niet nodig die vaak de oorzaak zijn van lawaai en stofophoping.

 

COMPLETE BEDIENING OP BOVENPANEEL

Traditioneel hebben alle modellen van de SR reeks een uitgebreide filtersectie, geschikt voor elk type audiosysteemconfiguratie.
De bedieningselementen, beschermd door een paneel van gesatineerd aluminium bevinden zich op het bovenste paneel van de versterker en zijn gemakkelijk van bovenaf te bereiken, zelfs nadat het de versterker is geïnstalleerd.
Als het systeem een ​​Audison-bitprocessor bevat, kan de filtersectie volledig worden uitgesloten.

 

Audison_USS

Sommige OEM headunits kunnen problemen opleveren wanneer er op de speakeruitgangen geen speakers aangesloten zitten maar een high low convertor (al dan niet ingebouwd in bijv een DSP of versterker)
Maar dankzij de integratie van Audison USS-technologie (Universal Speakers Simulator) in de ingangen op hoog niveau, kunnen de SR-versterkers ook op de juiste manier worden aangesloten op OEM-bronnen met de functie voor detectie van luidsprekerbelasting die de aanwezigheid van een lage impedantie audio-uitgangen inschakelen.

ONBEPERKTE CONNECTIVITEIT

Alle modellen zijn uitgerust met gebalanceerde ingangen van hoog niveau voor aansluiting op de OEM-luidsprekeruitgang van de head-unit en een laag RCA-niveau voor de aftermarket-ingangen.
Wanneer de ingang op hoog niveau wordt gebruikt, kan de ART-functie (automatisch in- en uitschakelen op afstand) worden ingeschakeld om het inschakelen van de versterkers te regelen met de inschakelknop van de head-unit.

Bovendien is er een externe IN / OUT-aansluiting om de bediening van meerdere versterkers mogelijk te maken wanneer dat nodig is.

De modellen SR 1.500, SR 4.300 en 4.500 reproduceren het PRE-OUT-signaal door de Speaker-IN-ingang te gebruiken om het te koppelen aan OEM-bronnen die alleen zijn uitgerust met versterkte uitgangen, waardoor het systeem kan worden uitgebreid.

 

Magma Automotive

Molenheidseweg 10a
5451 HD Mill
Telefoon :  0031 (0) 485471314

https://magmaautomotive.com/

 

Reacties:

reacties.

Translate »