AudioControl DM-810 DSP nu leverbaar bij de Optisound Dealers.

AudioControl DSP
DM-608/DM-810

 

De AudioControl premium DSP matrix processor levert een precieze systeemkalibratie en tunings mogelijkheden van car audio installaties die voorzien zijn van een OEM of aftermarket headunit.

AudioControl (audiocontrol.com), bekend als makers van innovatieve, hoogwaardige geluidsoplossingen voor de car audio markt, levert nu de DM-810 DSP-matrixprocessor dealers wereldwijd.

Dat betekend dat deze leverbaar zal zijn bij elke AudioControl dealer in de Benelux, kijk hiervoor op de site van verdeler Optisound waar de dichtstbijzijnde dealer te vinden is.

De AudioControl DM-810 geeft installateurs een revolutionaire gebruikersinterface, waardoor het een stuk eenvoudiger wordt om de prestaties van het systeem te optimaliseren en zo het beste geluid te leveren.

De  DM-810 is ontworpen, ontwikkeld en vervaardigd in de VS, beschikt over het nieuwe DSP-softwareplatform van AudioControl.

De nieuwe ‘Smart-user’-interface is ergonomisch ontworpen om de gebruikerservaring voor installateurs te vereenvoudigen.

AudioControl’s intuïtieve DSP PC-interface is vol met functies, waaronder een 30-bands van equalizer, parametrische filters, signal time-allignment, inputdelay, fasecorrectie, de gepatenteerde AudioControl AccuBASS®, GTO turn on circuit en een geïntegreerde  input en output Real Time Analyzers (RTA’s).

De DM-810 bevat ook een connectiviteitspoort waarmee via een optioneel AudioControl Bluetooth-device gebruikers de DSP-functies kunnen programmeren met behulp van een Android of iOS-apparaat.

Maar ook het streamen van media, waaronder audio van hoge kwaliteit wordt hiermee mogelijk gemaakt.

De DM-810 heeft acht actieve high-level speaker inputs, 6 pre-amp inputs, and 2 digitale inputs plus 10 pre-amp outputs.

“Onze klanten hebben gevraagd om een ​​krachtige DSP-processor die zowel de fabrieks- als de aftermarket-interfacesystemen kan opvangen. We zijn verheugd deze oplossing nu te leveren,” reageerde Chris Bennett, Sales Manager van Mobile Electronics Electronics AudioControl.

 

Optisound. 

optisound logo
Voor meer info over producten van Optisound kun je contact opnemen met Optisound.
Optisound.
Anholtseweg 48A
7091 HB Dinxperlo
Tel: 0031 (0)315-257333
www.optisound.nl

Reacties:

reacties.

Translate »