Alpine introduceert PDP-E800DSP 8-kanaals Digital DSP versterker met APP control.

Alpine introduceert PDP-E800DSP 8-kanaals Digital DSP versterker met APP control.

Alpine introduceert de PDP-E800DSP 8-kanaals digitale DSP-versterker met app-besturing en pc-software voor geluidsafstemming.
Er wordt verwacht dat deze geleverd worden aan erkende Alpine-dealers van begin tot midden juli.

Met 6 ingangskanalen (zowel voorversterker- als luidsprekerniveau), evenals tot 8 volledig configureerbare uitgangskanalen, biedt dit product een zeer breed scala aan systeemtoepassingen en flexibele installeerbaarheid.

Stem uw geluid af met een professionele 240-band parametrische EQ, 8-kanaals digitale tijdcorrectie en een 8-kanaals digitale crossover.

Gebruik voor het instellen van het systeem de Alpine PC-software om draadloos of via USB verbinding te maken met de PDP-E800DSP.

De zeer intuïtieve en eenvoudig te gebruiken software zorgt voor volledige controle over alle instellingen en toont alle gegevens in een zeer mooie grafische gebruikersinterface.

Met de gratis afstandsbediening voor telefoons / tablets (beschikbaar voor zowel Android als iPhone) kun je je DSP-versterker onderweg bedienen en zijn de belangrijkste functies inbegrepen, zoals hoofdvolume, subwooferniveau, bronselectie, stel herinnering in en meer.

De PDP-E800DSP is de perfecte oplossing, speciaal voor OEM-upgrades, waarbij de fabrieksradio niet kan worden vervangen door een aftermarket-oplossing voor een beter geluid.

De Alpine DSP-versterker voegt eenvoudigweg toe aan het bestaande OEM-systeem, zodat u een geluidssysteem rond uw fabriekssysteem kunt bouwen.

Hifimotive dealers.

Distributeur Hifimotive kennen wij natuurlijk niet alleen niet alleen van Alpine maar ook van diverse andere topmerken als Gladen, Audison, Silent Coat, Hertz, GermanMAESTRO en AL Priority laserdetect systemen.

Met de technische dienst die Hifimotive zelf in huis heeft en een grote productkennis weten zij elke vraag deskundig te beantwoorden.

Kijk voor meer informatie, of een dealer in je regio op www.hifimotive.nl of like HifiMotive op Facebook:https://www.facebook.com/HifiMotive

Alpine Nederland Facebook https://www.facebook.com/AlpineNL/

Wanroijseweg 32a
5451 HA Mill
Tel: (+31)0485-576958

Fax: (+31)0485-578619

Reacties:

reacties.

Translate »